Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Çocuklar “Akıl Oyunları” kampında buluştu

Çocuklar “Akıl Oyunları” kampında buluştu

Yeşilay Kayseri Şubesi, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Develi Belediyesi işbirliği ile çocuklar Akıl Oyunları kampında bir araya geldi.

Yeşilay Kayseri Şubesi, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Develi Belediyesi işbirliğinde Kayseri’nin Develi ilçesi, Büğüleğen piknik alanında çocuklara yönelik olarak Akıl Oyunları kampı düzenlendi.

Kampa katılan 75 ortaokul öğrencisi hem doğal yaşam içerisinde kamp kurabilme hem de sağlıklı yaşam, akıl ve zekâ oyunları, ebru sanatı, okçuluk, teknoloji ve sigara bağımlılığından korunma yolları, yaratıcı drama eğitimi, gitar eğitimi, halk oyunları gibi pek çok alanda eğitim alarak uygulama imkânı buldu.

Develi Rehberlik ve Araştırma Merkezinin de destek verdiği projede öğrenciler daha erken yaşlarda zararlı alışkanlıklara karşı önleyici çalışma yapma hem de temiz ve doğal bir ortamda yaşıtlarıyla eğlenme imkânı buldular. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan da kampı ziyaret ederek öğrencilerle birlikte çalışmalara katıldı.