Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Muhtarlar, bağımlılıkla mücadelede daha etkin rol üstleniyor

Muhtarlar, bağımlılıkla mücadelede daha etkin rol üstleniyor

Yeşilay ile İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde muhtarlar bağımlılıkla mücadelede daha etkin rol üstleniyor. Bu kapsamda muhtarlar guruplar halinde Yeşilay Danışmanlık Merkezini ziyaret ediyorlar.

İstanbul il sınırları içerisinde hizmet veren 959 muhtara bağımlılıklarla mücadele kapsamında farkındalık eğitimi veren Yeşilay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlıklar Müdürlüğü ile iş birliğini güçlendirmeye ve muhtarların farkındalığını artırmaya devam ediyor.

Yeşilay Danışmanlık Merkezlerine (YEDAM) danışan yönlendirme ve danışanların topluma kazandırılmasında muhtarların daha etkin bir rol üstlenmesini hedefi doğrultusunda muhtarlar guruplar halinde YEDAM'ın Üsküdar'da bulunan merkezini ziyaret etti. Muhtarlara YEDAM'ın önemi, amacı ve işlevi konusunda detaylı bilgi verildi.

Davranışları ile topluma örnek olan muhtarlar, Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadelesinde önemli rol üstlenmektedir. Bugün İstanbul sınırları içerisinde hayata geçirdiğimiz iş birliğini en kısa sürede tüm Türkiye'ye yayarak, mahalle ve köy dahil olmak üzere toplamda 50 bini aşkın muhtarımızın her birini Yeşilay Elçisi yapmayı planlıyoruz. 

Yeşilay ve İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen işbirliği çerçevesinde muhtarlar, YEDAM merkezlerini ziyaret etmeye devam edecek.