Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
TBM Web Sitesi, Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı

TBM Web Sitesi, Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı

Yeşilay’ın tüm yaş gruplarına özelleştirilmiş bağımlılık önleme temelli eğitim programı TBM’nin (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı) web sitesi tbm.org.tr Altın Örümcek Web Ödüllerinde finale kaldı. Şimdi ise sıra halk oylamasında!

Bu yıl 15.si düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri üyelerinin değerlendirmeleri tamamlandı. 34 farklı kategoride en yüksek puanı alarak finale kalan web projeleri belli oldu. Yeşilay tarafından yürütülen TBM eğitim programı web sitesi de değerlendirme sonucunda “Eğitim kategorisinde finalist olmayı başardı. Yeşilay’ın tüm yaş gruplarına özelleştirilmiş bağımlılık önleme temelli eğitim programı TBM’nin ödüle layık görülmesi için şimdi sıra halk oylamasında.

TBM web sitesinin “Halkın Favorisi” seçilebilmesi için 15 - 30 Eylül tarihleri arasında yapılacak halk oylamasına katılabilirsiniz.

Halk Oylamasına Nasıl Katılabilirsiniz?

İnternet kullanıcılarının favorilerinin belirlendiği Halk Oylamasına katılmak için;

  • www.altinorumcek.com sayfasına girin,
  • Üst menüde yer alan halk oylaması bölümüne tıklayın,
  • Facebook, Twitter ve Google + hesaplarınızdan herhangi birisi ile giriş yapın,
  • “Eğitim” kategorisinde bulunan TBM web sitesi üzerindeki oylama butonuna tıklayın.


TBM Nedir?

Yeşilay tarafından hayata geçirilen TBM (Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı), çocuk ve gençlerin bağımlılıklardan uzak, daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürdürmeleri için oluşturulan evrensel temelli bir eğitim programıdır.

Bu eğitim programı ile sigara, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji gibi bağımlılıklar hakkında farkındalığın arttırılması ve bu maddelerin kullanımının bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. 

Yaş gruplarına özelleştirilmiş ve alan uzmanları tarafından hazırlanmış TBM eğitimleri tüm okullarda öğrencilere verilmektedir. TBM ile bugüne kadar 11 milyon öğrenci ve 2 milyon yetişkine ulaşıldı.

Detaylı bilgi için tbm.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.