Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Mardin şubesi ile müftülük arasında işbirliği protokolü imzalandı

Yeşilay Mardin şubesi ile müftülük arasında işbirliği protokolü imzalandı

Yeşilay Mardin Şubesi ve İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol ile Kur’an kurslarına katılan çocuk ve gençlere sağlıklı yaşam, teknolojik bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar konusunda bilgilendirme yapılacak.

Yeşilay Mardin Şubesi ile Mardin İl Müftülüğü arasında, “Sağlıklı Yaşam, Teknoloji Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar” konusunda işbirliği protokolü imzalandı. Yeşilay Mardin Şubesi tarafından yürütülecek proje ile Kur’an kurslarına katılan çocuk ve gençlerin sağlıklı yaşam, teknoloji bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar konusunda farkındalık oluşturulması hedefleniyor. İmza töreninin ardından Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, “Müftülüklerin en az Yeşilay kadar bağımlılıklar konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. İşbirliği protokolü çerçevesinde katılımcı gençleri zararlı alışkanlıklardan korumayı ve daha sağlıklı bir yaşama özendirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

İş birliği gençleri bağımlılıklardan koruyacak
Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, “Yeşilay Mardin Şubesi ile yapılan işbirliği protokolünün özellikle Kur’an kurslarına katılan çocuk ve gençler için yararlı olacağına inanıyoruz. Bağımlılıklar, sağlıklı yaşam ve zararlı alışkanlıklar konusuna müftülük camiası olarak özen gösteriyoruz. Bundan sonra Yeşilay ile çalışacağız.” dedi.