Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilcan, İstanbul Çocuk Maratonundaydı

Yeşilcan, İstanbul Çocuk Maratonundaydı

Yeşilay İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından organize edilen İstanbul Çocuk Maratonunda yer aldı. Şölen havasında geçen maratonda çocuklar hem koştu hem de doyasıya eğlendi.

Maltepe Sahil Şehir Parkında düzenlenen, Anneler Günü ve Dünya Atletizm Günü’ne denk gelen maraton, 5 ayrı kategoride toplam 7 bin çocuğun katılımıyla yapıldı. Yeşilay da, Yeşilcan karakteriyle maratondaki yerini aldı.

Çocukların yaş kategorilerine göre koştuğu ve renkli görüntülere sahne olduğu etkinlikte çocuklar aynı zamanda Yeşilay standında kendilerine özel hazırlanmış kartonlara anneleri için mesajlar yazdılar, Yeşilcan maskotuyla fotoğraf çektiler. Kendilerine özel hazırlanmış Yeşilay hediye paketini de alan çocuklar, Yeşilay standında doyasıya eğlendiler. Etkinlik esnasında sadece mesaj yazmakla kalmayan çocuklar, "Anneciğim seni çok seviyorum", "Anne, baba lütfen sigara içmeyin" mesajlarını Yeşilay kamerası karşısında da dile getirdiler.

Yoğun bir ilgi gören etkinlik bir şenlik havasında geçti. Maltepe Sahil Şehir Parkı içinde oluşturulan özel alanda maratonun yanı sıra, çok sayıda etkinlik ve gösteri gerçekleştirilirken, vatandaşların ilgisi de yüksek oldu. Hem çocuklarını getiren hem de izlemeye gelen anne babalar çocuklarının Yeşilay’la tanışması için Yeşilay stant etkinlik alanını doldurdu.

Çocukların anne ve babalarına verdiği mesajlar: