Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Aksaray'da bağımlılıkla mücadele kurulu oluşturuldu

Aksaray'da bağımlılıkla mücadele kurulu oluşturuldu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Fikret Köse, Vali Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret etti. Bağımlılıklar konusunda yapılan faaliyetler üzerine gerçekleştirilen görüşmede Vali Köse bağımlılıklarla mücadele hususunda oluşturdukları kurulun müjdesini verdi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Fikret Köse, Vali Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret etti. Aksaray Şube Başkanı Fikret Köse ve Başkan Yardımcısı Sefa Çayır'ı makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, Yeşilay Cemiyeti'nin Aksaray'daki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Aksaray'a bağımlılıkla mücadele kurulu

Vali Şeref Ataklı madde bağımlılığı ile etkin mücadele hedefi ile Aksaray'da önemli çalışmalar başlatıldığını belirtti. Aksaray'da bu konuda kurul oluşturulduğunun müjdesini veren Ataklı, işbirliği içinde bağımlılık yapan maddelerle mücadele ettiklerinin altını çizdi.

Vali Ataklı'ya Yeşilay kolluğu

Yeşilay Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Köse de, 1-7 Mart'ın Yeşilay Haftası olarak kutlandığını, zararlı maddelerle ilgili farkındalık oluşturma ve kamuoyunda duyarlılığı artırma amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Ziyarette, Yeşilay Aksaray Şube Başkanı Köse ve Başkan Yardımcısı Çayır tarafından Vali Şeref Ataklı'ya Yeşilay kolluğu takıldı. Köse ve Çayır, Yeşilay'a olan desteklerinden dolayı Vali Ataklı'ya teşekkür etti.