Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Yeşilay'a proje desteği

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Yeşilay'a proje desteği

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık'ı makamında ziyaret eden Yeşilay Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Şayık'tan Yeşilay projelerine destek için söz aldı. Yeşilay'ın Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak, "Yapacağımız yerel ve ulusal projeler sayesinde daha fazla gencimize ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Yeşilay Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık'ı makamında ziyaret etti. Hazırladıkları projeler için destek arayan Şube Başkanı Şemsettin Toprak, Genel Sekreter Şayık'ın önerisiyle bir proje hazırlayarak ajansa sunulması hususunda söz aldı. Aldığı destek ile çalışmalarına hız vermeyi planlayan Yönetim Kurulu Üyeleri, Ajans yöneticilerine teşekkür ederken Şube Başkanı Toprak ise, Genel Sekreter Şayık'a Yeşilay rozeti ve Yeşilay kol bandı takdim etti.

"Projelerimizle daha fazla gence ulaşacağız"

Toprak, gördüğü destekten dolayı memnuniyetini dile getirirken; "Yeşilay, bağışlar sayesinde ayakta duran bir dernek olsa da sadece bağışlar yeterli olmuyor. Bu nedenle, yapacağımız yerel ve ulusal projeler sayesinde daha fazla gencimize ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi. Ajans Genel Sekreteri Şayık ise; "Yeşilay, bugün 95 yaşında bir kuruluş. 2009 yılında çıkarılan "kapalı alanlarda sigara içilmemesini" sağlayan kanun ile birlikte daha ön plana çıkmıştır. Bizler ajans olarak Yeşilay’a her türlü desteği vermeye hazırız. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korumak, bir ebeveyn olarak da zaten bizim görevimizdir" dedi. 
Görüşmeye, Yeşilay Ankara Şubesi Başkan Vekili Av. Sevilay Aslan Dirliktutan, Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Güney, Recep Recai Çiftci ve Şükrü Can ile Ajans adına, Uzman Miray Hanım Yıldırım ve bazı yöneticiler de katıldı.