Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’dan çocuklara karikatür atölyesi

Yeşilay’dan çocuklara karikatür atölyesi

Yeşilay Mavi Kırlangıç Çocuk Dergisi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında çocuklar karikatürist Raşit Yakalı ile atölye çalışması yaparak hem kendi dergilerini hazırladı hem de çeşitli aktivitelerle eğlenceli zaman geçirdi.

Yeşilay'ın çocuklara yönelik hazırladığı Yeşilay Mavi Kırlangıç Dergisi, çocuklar için atölye etkinliği düzenledi. 4 Kasım, Pazar günü Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar karikatür yaparak eğlenceli vakit geçirme fırsatı yakaladılar.

Yeşilay Mavi Kırlangıç Çocuk Dergisi etkinliği kapsamında; Karikatürcüler Derneği Başkanı Raşit Yakalı ile karikatür atölyesine katılan çocuklar, hem kendi dergilerini hazırladılar hem de karikatür çizimi ile ilgili temel bilgiler edindiler. Çocuklar ayrıca Mavi Kırlangıç Dergisi boyama kitabını boyadılar. 

Yeşilay Mavi Kırlangıç Çocuk Dergisi; 6-10 yaş arasındaki çocuklara eğlenirken sağlıklı yaşam, zararlı alışkanlıklardan korunma, spor, oyun, kültür, bilim, tarih gibi alanlarda bilgi edinme imkanı sunmaktadır. Yeşilay tarafından 1969 yılından yayın hayatına başlayan dergi, bugün 225. sayısına ulaşmıştır.