Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Mustafa Sandal’dan Yeşilay’a anlamlı destek

Mustafa Sandal’dan Yeşilay’a anlamlı destek

Yeşilay Haftası dolayısıyla bir konser verecek olan Türk pop müziği sanatçısı Mustafa Sandal, “Bundan sonra da Yeşilay’la yeni ve anlamlı projelerde birlikte olmayı çok isterim” dedi. Yeşilay Haftası, 1-7 Mart tarihleri arasında “Bu hayat bizim, gelecek hepimizin” mottosuyla kutlanacak.

Bestekâr, söz yazarı ve Türk pop müziği sanatçısı Mustafa Sandal, Yeşilay Haftası’nda vereceği konser öncesi Yeşilay’a özel basın toplantısı ve tanıtım çekimi gerçekleştirdi. Sanatçı,  95 yıldır varlık gösteren Yeşilay gibi bir kurumun projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Evliyim, 2 çocuğum var. Çocuklar büyüdükçe duyarlıklar da artıyor. Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile elimden geleni yapmaya hazırım. Yeşilay Haftası’nda bir halk konserimiz olacak. Bundan sonra da yeni ve anlamlı projelerde Yeşilay’la birlikte olmayı çok isterim, çünkü sağlıklı bir gelecek için Cemiyetin çalışmalarını çok önemsiyorum.” diye konuştu.

Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz ise Mustafa Sandal’a tüm sanatçılara örnek olacak bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, şunları kaydetti:  “Yeşilay Haftası’nda düzenleyeceğimiz halk ve saha etkinlikleri ile bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak istiyoruz. Ülke çapında 90 şubemizle sahalarda olacağız, meydanlarda bir anda halkın karşısına çıkacak olan Yeşilay ritim grubunu oluşturduk, maçlarda futbolcular pankartlarımızı taşıyacak, fener alayı ve bisiklet turları gibi birçok sanatsal ve sportif aktivitelerle sahalarda olacağız.” 

Ayrıca etkinlikler kapsamında, Yeşilay Cemiyeti’nin kuruluş günü olan 5 Mart’ta CRR Konser Salonu’nda düzenlenecek Yeşilay’ın ‘En’leri Zümrüdüanka ödül töreniyle bağımlılıklarla mücadelede Yeşilay’ın yanında olan kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek. Yeşilay Haftası’nın son günü ise Sinan Erdem Spor Salonu’nda Mustafa Sandal Konseri düzenleyerek coşkulu bir Yeşilay Haftası finali yapılacak.