Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay'dan Edirne Valisi Şahin'e ziyaret

Yeşilay'dan Edirne Valisi Şahin'e ziyaret

Yeşilay Derneği Edirne Şubesi yönetimi, Yeşilay Haftası kapsamında Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Sigara yasaklarını gönülden desteklediğini belirten Yeşilay Edirne Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç, sigara bağımlılığına gösterilen duyarlılığın alkol için de gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yeşilay Derneği Edirne Şubesi yönetimi, Yeşilay Haftası kapsamında Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti. Vali Şahin, Yeşilay Edirne Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ile şube yönetim kurulu üyeleri Fikret Merter, Fatih Erel, Hasan Bayır ve Cafer Demirel ile görüştü.
Sigaraya karşı verdiği mücadele ile bilinen ve içerken gördüğü vatandaşlara paketlerini kırdırarak sigarayı bıraktıran Şahin, sigara yüzünden dünyada binlerce insanın hayatını, bazılarının ise uzuvlarını kaybettiğini söyledi. Sigaraya karşı etkin bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Şahin, "Sigara sağlığımızı tehdit ediyor. Son günlerde sigara ile mücadele açısından yeni kararlar alındı ve bunu bende canı gönülden destekliyorum. Sigaranın yanında alkolle de etkin bir şekilde mücadele etmek gerekiyor. Bu nedenle Yeşilay olarak sizlere büyük görevler düşüyor." dedi. Vali Şahin, daha sonra heyetin armağan ettiği üzerinde Yeşilay Derneği arması bulunan şapkayı takarak konuklarıyla fotoğraf çektirdi.