Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’dan Madde Bağımlılığı İle İlgili Gençlik Projelerine Mali Destek

Yeşilay’dan Madde Bağımlılığı İle İlgili Gençlik Projelerine Mali Destek

Gençlik Mali Destek Programı için başvuru süresi 08.09.2014 tarihi itibariyle dolmuştur

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gençlik Mali Destek Programını açıkladı. Düzeltme dokümanları ve güncel bilgiler için aşağıdaki başlıkları dikkatlice incelemenizi rica ederiz.

“Ek 1- Başvuru Formu” ve “Ek-4 Bütçe” 02.09.2014 tarihi itibariyle güncellenmiştir. Bu tarihten öncesinde ilgili belgeleri indirilenlerin tekrar yükleme yapmaları ve güncel halleri üzerinden belgeleri doldurup tarafımıza göndermeleri rica olunur.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, madde bağımlılığıyla mücadele faaliyetleri kapsamındaki gençlik projelerini destekliyor. Paydaşlarla daha yakın işbirliği ana stratejisine paralel olarak madde bağımlılığı ve madde bağımlılığı riski taşıyan dezavantajlı gruplar konusunda faaliyet gösteren diğer STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları ile sinerjik ve etkin işbirliği gerçekleştirmeyi hedefleyen Yeşilay, bu doğrultuda yapılacak olan projeleri mali açıdan destekleyen mali destek programını açıkladı.

Program kapsamında gençlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerin ve üniversitelerin madde bağımlılığıyla mücadeleye doğrudan ya da dolaylı olarak katkı sağlayan etkili ve özgün projelerini hayata geçirilmesi planlanıyor.

İrtibat e-posta adresi: malidestek@yesilay.org.tr

DÜZELTME NO: 1

DÜZELTME NO: 2

DÜZELTME NO: 3

DÜZELTME NO: 4

GÜNCEL BAŞVURU REHBERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SIKÇA SORULAN SORULAR