Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’ın mesajları TRT Müzik ekranlarında

Yeşilay’ın mesajları TRT Müzik ekranlarında

Yeşilay’ın bağımlılıklar hakkındaki bilgilendirici ve uyarıcı mesajları TRT Müzik ekranlarında yer almaya başladı.

Uygulama olarak ilk kez TRT Müzik tarafından başlatılan canlı yayınlarda sanatçılar tarafından anons edilen spotlara, yeni yayın döneminde Yeşilay spotları da eklendi.

Geçtiğimiz aylarda Yeşilay ve TRT arasında sorumlu medyacılığa örnek olması, bağımlılık konusunda toplumu bilinçlendirme, başta gençlik olmak üzere tüm toplumu tehdit eden her türlü bağımlılığı önlemek adına sorumlu davranmayı öngören bir protokole imza atılmıştı. Protokol sonrası yapılan görüşmeler neticesinde TRT Müzik ekranlarında, ünlü sanatçıların sunduğu müzik programlarında Yeşilay spotları yer almaya başladı. Sanatçıların verdiği mesajla halkın bağımlılıklardan korunma, önleme, nelere dikkat etmeleri, çocuklarına nasıl yaklaşmaları ve bağımlılıkların zararları hakkında verilen spotlar büyük ilgi görüyor. Sanatçılar arasında da Uğur Işılak, Alişan, Fatih Kısaparmak, Orhan Hakalmaz, Muazzez Ersoy, Zerrin Özer, Mustafa Keser, Işın Karaca gibi değerli müzisyenler yer alıyor.

Yeşilay ile TRT arasında yapılan protokol sonucu geliştirilen proje ile sanatçılar canlı yayınlarda özellikle son günlerde gençliğin en büyük sorunlarından biri olarak karşımıza çıkan Bağımlılık konusunu işlemeye devam edecek.

Videoaları izlemek için tıklayınız.