Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
"Yeşilay, kurtuluş mücadelemizin bir değeridir"

"Yeşilay, kurtuluş mücadelemizin bir değeridir"

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Abdülkadir Çelik, Yeşilay'ın "İyiliğin Sağlığın Peşinde" sloganıyla kuruluşunun 95. Yıldönümünün kutlandığı etkinliklerde, "Yeşilay, kurtuluş mücadelemizin bir değeridir. Vatandaşlarımızın, özellikle gençlerimizin bağımlılıklardan uzak durarak daha keskin bir akla sahip olmasını hedefleyen Yeşilay, toplum nezdinde kıymetli bir değer halini almıştır." dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şubesi, 1-7 Mart arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen etkinlikte görevliler vatandaşlara bağımlılıklara karşı bilgilendirici dergi, broşür ve Yeşilay'a ait çeşitli hediyeler de verdi. Şube Başkanı Çelik, Yeşilay'ın bu yıl "İyiliğin Sağlığın Peşinde" sloganıyla kuruluşunun 95. yıldönümünü kutladığını belirterek, "Bağımlılıklarla mücadelede bir asra yaklaşan Yeşilay Cemiyeti olarak, kuruluş yıldönümümüzü çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutluyoruz. Halkımızı bağımlılıklara karşı bilinçlendirmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Sigarayı bırakanlara plaket
Çelik, "Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şubesi olarak, Yeşilay Haftası içinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kapsamında, Sayın Valimiz Mustafa Yaman'a, yönetim kurulu üyelerimizle bir ziyaret gerçekleştirdik. Yeşilay'a desteklerini esirgemeyen valimize teşekkür ediyoruz." dedi. Etkinlikler kapsamında gençlerin daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürdürmesine katkıda bulunmak, çocuk ve gençlerin bağımlılıklarla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amacıyla başlatılan Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı (TBM)'nın tanıtım semineri de düzenlenecek. Ayrıca sigarayı bırakanlara plaket verilecek.