Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay'ın 7. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Yeşilay'ın 7. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Yeşilay’ın bu yıl 7’ncisini düzenlediği Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmanın kazananı Onur Gemici olurken, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’nü ise Yusuf Damlayıcı almaya hak kazandı.
 
Yeşilay’ın T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla “Gençlerin Gözünden Uyuşturucu Madde Bağımlılığı” temasıyla düzenlediği Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.
 
Yarışmada birincilik ödülü “Günlük” filmiyle Onur Gemici’nin, ikincilik ödülü “Seçim” filmiyle Mümin Fayiz’in, üçüncülük ödülü ise “Soluk” filmiyle Bora Yavuz Subaşı’nın olurken; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’ne “Riyazet” filmiyle Yusuf Damlayıcı değer görüldü, Halkın Favorisi Özel Ödülü ise “Hatırla” filmiyle Cemre Tatar'a verildi.
 
Yarışmanın birincisi 50 bin TL, ikincisi 40 bin TL ve üçüncüsü ise 30 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’ne layık görülen eserin sahibine de 50 bin TL ödül verildi. 3739 kişinin oy kullandığı oylamada en yüksek oy ile “halkın favorisi” seçilen eser sahibi ise 30 bin TL ile ödüllendirildi.
 
Yarışmada ödül almaya hak kazanan eserleri 20 Kasım haftasında  gerçekleştirilecek ödül töreninden sonra https://www.youtube.com/1920yesilay adresinden izleyebilirsiniz.