Background Image
Previous Page  74 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 74 / 84 Next Page
Page Background

kültür

Yeşilay

74

RENKLİ SOĞUK PASTA

(8-10 k ş l k)

L monlu karışım ç n:

4 su bardağı l monata

1 çorba ka ığı

buğday n astası

Yarım su bardağı

H nd stan cev z

2 çorba ka ığı toz eker

1 adet l monun

rendelenm kabuğu

Portakallı karışım ç n:

4 su bardağı portakal suyu

1 çorba ka ığı buğday n astası

Yarım su bardağı H nd stan cev z

2 çorba ka ığı toz eker

1 adet portakalın

rendelenm kabuğu

Serv s ç n:

Dondurma

L monlu karışım ç n tümmalzemey

b r tencereye alın ve koyu b r kıvam

alana kadar karıştırarak p ş r n. Haf f

ıslattığınız kare b r camkaba bu

karışımın yarısını boşaltın ve soğutun.

Portakallı karışımı da aynı şek lde

p ş r n ve yarısını l monlu karışımın

üzer ne dökerek soğutun. Kalan

malzemeye de aynı şlem uygulayın.

Pastayı donması ç n buzdolabında b r

gece beklet n ve ertes gün ters çev r p

serv s tabağına çıkarın. D l mleyerek

dondurmayla serv s yapın.

YAZ

SERİN BİR

Sıcak yazgünlerinin

vazgeçilmezi hiç kuşkusuz

serinleten lezzetler.

Çikolatalı, çilekli, limonlu

pek çok tarifi sizin içinbir

arayagetirdik.

Hepsi birbirinden lezzetli

bu tariflerle serinbir yaz

sizi bekliyor. Şimdiden

afiyet olsun!