1 adet
l
5-10 adet çilek
l
2 adet milföy hamuru
l
Yarım su bardağı krema
l
1 çorba kaşığı damla çikolata
Üzeri için:
l
1 çorba kaşığı damla çikolata
l
1-2 çorba kaşığı pudra şekeri
l
1-2 adet çilek
Kremayı
kaynatıp ocaktan alın.
Damla çikolata ekleyip soğumaya
bırakın. 24 saat buzdolabında
dinlendirin. Milföy hamurlarını
önceden ısıtılmış 175 derece
fırında, üzerleri hafifçe kızarana
dek pişirin. Soğumaya bırakın.
Arasına krema sürüp, dilimlenmiş
çilek ve damla çikolata yerleştirin.
Üzerine pudra şekeri serpip çilekle
süsleyerek servis yapın.
ÇILEKLİ MİLFÖY
yesilay.org.tr
73
YEŞiLAY
•
MAYIS 2016