Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  73 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 73 / 84 Next Page
Page Background

1 adet

l

5-10 adet çilek

l

2 adet milföy hamuru

l

Yarım su bardağı krema

l

1 çorba kaşığı damla çikolata

Üzeri için:

l

1 çorba kaşığı damla çikolata

l

1-2 çorba kaşığı pudra şekeri

l

1-2 adet çilek

Kremayı

kaynatıp ocaktan alın.

Damla çikolata ekleyip soğumaya

bırakın. 24 saat buzdolabında

dinlendirin. Milföy hamurlarını

önceden ısıtılmış 175 derece

fırında, üzerleri hafifçe kızarana

dek pişirin. Soğumaya bırakın.

Arasına krema sürüp, dilimlenmiş

çilek ve damla çikolata yerleştirin.

Üzerine pudra şekeri serpip çilekle

süsleyerek servis yapın.

ÇILEKLİ MİLFÖY

yesilay.org.tr

73

YEŞiLAY

MAYIS 2016