Background Image
Previous Page  78 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 78 / 84 Next Page
Page Background

kültür

Yeşilay

78

LEZZETVE SAĞLIKBİRARADA

ۈÌ>“ˆ˜ˆ Ž>ޘ>œh Ûi`i“ˆÀ `i«œÃ՜>À>ŽLˆˆ˜i˜ hë>˜>Ž>…i“Ã>œhŽh…i“`i iââȉˆ Þi“iŽiÀ

…>âhÀ>Þ>LˆˆÀȘˆâ° ØŮ؎ Ž>œÀˆÃˆ Ûi âi˜}ˆ˜ ˆv ˆXiÀˆœˆÞi hë>˜>œ> ÜvÀ>>Àh˜hâ`>ÞiÀ >X>À>Ž ŽhŮ >ޏ>Àh˜h˜

>À“>œ>˜h LÕLˆÌŽˆ˜ˆ˜Ůˆv>Ãh˜`>˜Þ>À>À>˜h˜°

O

300 gram ıspanak yaprağı

O

1 adet patates

O

1 adet küçük boy

soğan

O

3 su bardağı süt

O

2 su bardağı su

O

Tuz

O

Karabiber

ISPANAK ÇORBASI

(4 kişilik)

Yıkanmış

ve süzülmüş ıspanak yapraklarını,

dörde bölünmüş patates ve soğanı tencereye alın. Süt,

su, tuz ve karabiber ekleyip, kaynamaya bırakın.

Sebzeler yumuşadıktan sonra tencereyi

ocaktan alın ve çırpıcıdan geçirin.

Tekrar bir taşım kaynatıp sıcak

olarak ikram edin.