Background Image
Previous Page  79 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 79 / 84 Next Page
Page Background

ŞUBAT 2019 79

O

Yarım kilo ıspanak

O

1 çay bardağı ince bulgur

O

1 su bardağı kaynar

su

O

3-4 dal kıyılmış taze soğan

O

3-4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

O

2

çorba kaşığı nar ekşisi

O

1 adet nar

O

Tuz

O

Pul biber

NARLI ISPANAK SALATASI

(4 kişilik)

Ispanak

yapraklarını iyice yıkayın ve kağıt havlu ile kurulayın. Bulguru

derin bir kapta kaynar su ile ıslatın. Tuz ve pul biber ekledikten sonra

karıştırıp, ağzını bir kapakla kapatın. Suyunu çekip, soğuduktan sonra

içine iri kıyılmış ıspanak yaprağı ile taze soğanı ilave edin. Bir kapta zey-

tinyağı, nar ekşisi ve tuzu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin ve tüm

malzemeyi karıştırdıktan sonra nar taneleri ile süsleyip servis yapın.