Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  66 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 66 / 84 Next Page
Page Background

KÜLTÜR

GASTRONOMİ

PESTO SOSLU ENGİNAR YAPRAKLARI

Malzemeler

l

2 büyük boy enginarın yaprakları

l

Pesto sosu

l

½ limonun suyu

l

Zeytinyağı

Hazırlanışı

Enginarları haşlayın. İyice yumuşayınca yapraklarını gövdesinden ayırın. Bir tabağa dizin. Pesto sosu

zeytinyağıyla biraz inceltin, biraz da limon suyu ekleyerek sosu hazırlayın. Yaprakların etli kısmını sosa batırıp sıyırarak

yaprakların lezzetine varabilirsiniz.

YASEM İ N SAVC I

KOR HAN ÖZ T U NÇ

HA Z I R L AYAN

FOTOĞ R AF L AR

Alternatİf

enginar lezzetleri

yesilay.org.tr

66

YEŞiLAY

NİSAN 2015