Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  29 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 29 / 84 Next Page
Page Background

Sonbahar mevsimine

“merhaba” dediğimiz şu

günlerde kış hazırlıkları

devamediyor. Peki, kış

aylarında ailecek tüketmek

için özenle hazırladığınız

konservelerin felce,

hatta ölüme bile sebep

olabileceğini biliyor

musunuz?

Buğday, çavdar ve arpa gibi

pek çok tahılda bulunan

bir protein olan gluten, son

yıllarda en çok tartışılan

konulardan biri. Bununla

birlikte gluten hassasiyeti

ve çölyak hastalığı

kavramları da sıklıkla

gündeme geliyor.

BESLENME VE

DIYET UZMANI

VILDAN ÇELIK

EV YAPIMI KONSERVENİZ

SANDIĞINIZ KADAR MASUM

OLMAYABİLİR