Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Ankara Şubesi’nden müzik ziyafeti

Ankara Şubesi’nden müzik ziyafeti

Yeşilay Ankara Şubesi ve Halk Müziği ve Oyunları Araştırma Derneği (HAMOY) üye ve gönüllüleri için bir müzik etkinliği düzenledi.

Yeşilay Ankara Şubesi ve Halk Müziği ve Oyunları Araştırma Derneği, Yeşilay üye ve gönüllüleri için yaza merhaba konseri düzenledi. “Anadolu'dan Yankılar'43” temasıyla düzenlenen Türk Halk Müziği konserinde, gençlik ve yetişkinler korosu sahne alarak konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. İlk olarak, Şef Abdullah Gündüz yönetiminde sahne alan Yetişkinler Korosu, Manisa'dan Rize'ye, Rumeli'nden Azerbaycan'a kadar, birçok yöreye ait, 6 koro ve 4 solo türkü ile izleyiciye hoşça vakit geçirtti. Programın ikinci bölümünde, Şef Savaş Akbıyık yönetiminde sahnede yer alan koro üyeleri, 17 türküyle 8 solo konser gerçekleştirdi. Program konuşan Yeşilay Ankara Şubesi Başkanı Şemsettin Toprak, konserleri, yeni öğretim yılında okul salonlarına da taşıyacaklarını dile getirerek, Şefler Abdullah Gündüz ve Savaş Akbıyık'a birer plaket takdim etti.
Konserde, Yeşilay Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Güney ve Ş. Uğur Deveci ile Kadın Kolları Sorumlusu Yeter Metindoğan da yer aldı.