Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Bağımlılık ile mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Bağımlılık ile mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Ankara’da Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ankara Valisi Vasip Şahin, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanı İbrahim Seydioğulları, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve Sivil Toplum Kuruluşları adına, Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun katıldı. Toplantı boyunca Yeşilay Ankara Şube Başkanı Mevlüt Karakaş koordinasyon kurulu heyetine, Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelede gerçekleştirdiği faaliyetlerini aktardı.

Uyuşturucuyla mücadele etmek için devletin bütün kurumlarıyla işbirliği içinde olunması gerektiğini ve kendilerinin de bunu yaptığını anlatan Soylu, "Eğer kötü insanlar bu aklı bir araya getirebiliyorsa bizlerin de iyiliğin aklını bir araya getirmemiz ve bunu büyütmemiz, bu mücadeleyi başarmamız için, hatta hayatta kalabilmemiz için şarttır.” şeklinde konuştu.

Bağımlılık ile Mücadele’de Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı toplantı gerçekleşti
Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın İstanbul ayağı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Başkanlığı’nda İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Bağımlılıkla Mücadele İstanbul Toplantısı’na katılan Yeşilay Genel Müdürü Sultan Işık, Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelede hayata geçirdiği projelerini, faaliyetlerini ve Yeşilay’ın 2019-2020 yılı hedeflerini ilgili kurum temsilcilerine aktardı.

Toplantı boyunca uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin ülkenin tamamında etkin bir şekilde yürütülmesi ve koordinasyonun sağlanması görüşüldü.

Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları’nda Yeşilay temsilcileri, il valileri ve beraberindeki heyete Yeşilay’ın 2019-2020 yılı hedeflerini ve çalışma alanlarını aktardı.