Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
"Fikrini Alabilir Miyim?" Proje Yarışması sonuçlandı

"Fikrini Alabilir Miyim?" Proje Yarışması sonuçlandı

Yeşilay'ın, önleme ve farkındalık alanlarında yeni proje fikirlerinin üretilmesini hedefleyen "Fikrini Alabilir Miyim?" proje yarışması başvuruları sonuçlandı.

Bağımlılıklar ile ilgili farkındalık oluşturmayı, bağımlılıkları önlemeyi ve/veya bağımlı bireyleri tedavi ve rehabilitasyona yönlendirmeyi amaçlayan “Fikrini Alabilir miyim? “  yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden 18-29 yaş arasında lisans ve üzeri üniversite öğrencisi başvurdu.

“Fikrini Alabilir Miyim?“ yarışmasında toplamda ödül tutarı 18 bin TL
Yarışma sonuçlarının değerlendirmesinde; projelerin bağımlılıklara karşı farkındalık sağlaması ve  bağımlılıkları önlemeyi ve/veya bağımlı bireyleri tedavi ve rehabilitasyona yönlendirecek projeler olması dikkate alındı. Proje Başvurularının rumuzlar üzerinden yapıldığı “Fikrini Alabilir miyim? “ yarışmasında kazanan projeler Ocak ayının son haftası Yeşilay Genel Merkezi’nde gerçekleşecek ödül töreni ile açıklanacak.

Kazanan Proje Fikirleri

Başvuru Rumuz
BAL12345
BSÖ0410
DIR98765
DUA12018
EDN1996
HCA75321
İDL01997
NSL12345>
TED57288>

Yarışma çerçevesinde başarılı bulunan proje fikirleri aşağıda belirtildiği gibi ödüllendirilecektir;
3 Adet Şükela Fikir - 3.000 TL
3 Adet Pekala Fikir 2.000 TL
3 Adet Ne Ala Fikir 1.000 TL

Not: Kazanan fikir rumuzları alfabetik sıraya göre sıralanmış olup, derecelendirmeleri Ocak ayı sonunda gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacaktır. Kazanan proje sahipleri ile e-mail yolu ile ayrıca iletişime geçilecektir.