Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Gençler, Heybeliada’da kampa ne dersiniz?

Gençler, Heybeliada’da kampa ne dersiniz?

BAŞVURU SÜRESİ SONA ERMİŞTİR. GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

KATILIMCI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bağımlılıklara karşı alternatif bir yaşam tarzı oluşturmaya çalışan Yeşilay, Heybeliada’da genç gönüllülerin katılacağı bir gençlik kampı düzenliyor.

Gençlerin zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amaçlanan bu kampta 200 genç İstanbul’un en güzel adalarından biri olan Heybeliada’da gerçekleştirilen kampla bir araya gelecek. Yeşilay ve Kızılay’ın işbirliğiyle, 13-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kampta 100’er kişilik iki grupta, toplam 200 gönüllü genç dört günlük programla hem yeteneklerini geliştirecek hem bağımlılıklar hakkında bilgilenecek. Gençlere ayrıca üniversitelerinde bağımlılıklarla mücadelede öncü, yol gösterici olmaları için zararlı alışkanlıklar konusunda eğitim verilecek. Kamp ile gençlere yaşam becerilerinin kazandırılması, boş vakitlerini doğru değerlendirmeleri için alternatif imkânların sunulması ve Genç Yeşilaycı gönüllülerinin arttırılması hedefleniyor.

1. Grup / Erkek Dönemi (13-17 Eylül 2015)
2. Grup / Kız Dönemi (17-21 Eylül 2015)

  • Kampın son başvuru tarihi 04/09/2015'tir.
  • İlk değerlendirmeler yapılıp en kısa zamanda katılımcılara bildirilecektir.
  • Yeşilay yol ücretlerini karşılamayacaktır. Heybeliada'ya katılımcılar bireysel olarak geleceklerdir. Kamp süresince konaklama ve yeme-içme Yeşilay tarafından sağlanacaktır.
  • Kamp sonunda herhangi bir sertifika verilmeyecektir.

Dokümanlar

GENÇ YEŞİLAY HEYBELİADA KAMP KATILIMCI LİSTESİ

pdf
İNDİR

GENÇ YEŞİLAY 2015 HEYBELİ ADA YAZ KAMPI PROGRAMI

pdf
İNDİR