Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Malatya'dan sağlık yürüyüşü

Malatya'dan sağlık yürüyüşü

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Malatya Şubesi sağlık yürüyüşü düzenledi.

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla Yeşilay Malatya Şubesi sağlık yürüyüşü düzenlendi.

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Onkoloji Bölümü ve Yeşilay Malatya Şubesinin ortaklaşa düzenlediği yürüyüş programına öğrenciler bağımlılıklarla ilgili dikkat çekici, uyarıcı mesaj pankartlarıyla yer aldı. Malatya Devlet Hastanesi önünden başlayıp Büyükşehir Belediyesi önüne kadar süren yürüyüşte bu yılki ana tema olan ‘İyi ki Yeşilay var’ pankartı da taşındı. Yeşilay Malatya Şube Başkanı ve aynı zamanda Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener ise hafta nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün kutlandığı hafta sürecince Malatya kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını arttırmayı amaçladıklarını söyledi.