Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Mardin Şubesi Gençlik Merkezinde gençler ve uzmanlar bir araya geliyor

Mardin Şubesi Gençlik Merkezinde gençler ve uzmanlar bir araya geliyor

Yeşilay Mardin Şubesi ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğinde "Güçlü İrade Güçlü Gençlik" sloganıyla açılan gençlik merkezinde, gençleri sağlık konusunda bilinçlendirilmeye, onlara bu konuda duyarlılık kazandırılmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Merkez bu kapsamda hem ülkemizin hem de genel olarak dünyanın önemli sorunlarından biri olan madde ve teknoloji bağımlılığına karşı gençleri bilinçlendirmek, zararlı alışkanlıklarını korumak, ayrıca çevre sağlığı konusunda gereken özeni göstermelerini sağlamak amacıyla çeşitli eğitim faaliyetleri ve gezi programları düzenliyor.

Gençlik merkezinin bu ay düzenlediği “Sağlıklı Yaşam” konulu gençlik buluşmasının davetlisi olarak katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş gençlere sağlık konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş yaşam kalitesinin kişinin sağlığıyla doğru orantılı olduğunu vurguladı. Bağımlılıklarla mücadelede gençlerin sahadaki etkinliğinin çok önemli olduğunu dile getiren Derviş bağımlılığın tanımı ve bağımlılıkla mücadelenin yöntemleri ile ilgili gençlere donanım kazandıracak paylaşımlarda bulundu.

Konferans çıkışı gençlik merkezini gezen Dr. Mehmet Derviş gençlere ihtiyaçları olduğu her konuda imkân dâhilinde destek vereceklerini ve bu buluşmaları daha sık gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.