Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Mardin Yeşilay'ından satranç turnuvası

Mardin Yeşilay'ından satranç turnuvası

Yeşilay Mardin Şubesi "Bağımlılıkla Mücadele" temasıyla satranç turnuvası gerçekleştirdi.

Yeşilay Mardin Şubesi "Bağımlılıkla Mücadele" temasıyla Mardin Atatürk Kapalı Spor Salonunda satranç turnuvası düzenleyerek, dereceye girenlere ödüllerini verdi.  Yoğun katılımın olduğu turnuvada Mardin merkez ve ilçelerinden minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde toplamda 238 sporcu yarıştı. Mardin Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Mardin Satranç Federasyonu Temsilciliği işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvada, bölgede yaşanan sorunlara rağmen, birbiriyle kaynaşmış her dilden ve ırktan sporcuların dostluk içerisinde yarışması dikkatlerden kaçmadı.

Çocukların birbiriyle kaynaşması açısından satranç turnuvasını özellikle seçtiklerini belirten Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu teknoloji bağımlılığının da yaygınlaştığı bu çağda, gençlerin faydalı alışkanlıklar edinmelerinin önemli olduğunu, bunun da en güzel örneklerinden birinin satranç sporu olduğuna dikkat çekti. Günlüoğlu, Yeşilay olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı yararlı aktivitelerle meşgul olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yarışma sonucunda; minikler kategorisinde dereceye giren 1. Rezan Işık, 2. Cemil Türk,  3. Hasan Demir'e, yıldızlar kategorisinde dereceye giren 1. Süleyman Çavuşoğlu, 2. Sinan Çelik, 3. Muhammed Burak Olğaç'a, gençler kategorisinde dereceye giren 1.Bilal Savcı, 2. Soner Ceylan, 3. Melek Ayaz'a Başkan Günlüoğlu, Mazlum-Der Şube Başkanı Av. Bahattin Uncu, Mardin Gençlik Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekib ve Mardin Satranç Federasyonu Temsilcisi Av. Nazan Kaya tarafından ödülleri verildi.