Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Üniversiteli gençler için Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı başvuruları başladı!

Üniversiteli gençler için Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı başvuruları başladı!

Bağımlılıklara karşı alternatif bir yaşam tarzı oluşturmaya çalışan Yeşilay, Antalya’da genç gönüllülerin katılacağı bir gençlik kampı düzenliyor.

Gençleri bağımlılıktan uzak tutup, sağlıklı yaşamı misyon edinmelerini vizyonunun bir parçası sayan Yeşilay, Türkiye’nin dört bir yanından üniversiteli gençlerin katılacağı bir kamp düzenliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı Merkezinde gerçekleşecek olan bu kampta 220 kız, 220 erkek olmak üzere 440 genç gönüllü ağırlanacak.

17-27 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek kamp programı iki dönem olarak gerçekleşecek. Gençlerde Yeşilay farkındalığı oluşturma, zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amaçlanan kampta, ayrıca bağımlılık alanında gençlerin donanımlı olması sağlanacak. Kampta ayrıca Yeşil Sahne söyleşileri, hobi atölyeleri, spor etkinlikleri, şehir gezileri düzenlenecek; kamp sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

Kamp programı

İlk Dönem: Kız Grubu (17-21 Nisan 2017 )
Kontenjan: 220
İkinci Dönem: Erkek Grubu  (23-27 Nisan 2017 )
Kontenjan: 220

Kampın son başvuru tarihi 05.04.2017’dir.

  • İlk değerlendirmeler yapılıp en kısa zamanda katılımcılara bilgi verilecektir.
  • Katılımcılar yol ücretlerini kendileri karşılayacaktır. Kamp alanına transfer, konaklama, yeme-içme Yeşilay tarafından sağlayacaktır.

Başvuru formu için tıklayınız.