Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay 36. İstanbul Kitap Fuarı’na katıldı

Yeşilay 36. İstanbul Kitap Fuarı’na katıldı

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 36. kez kapılarını açtı. Onur Konuğu ülkenin Kore, onur yazarı Ayla Kutlu'nun olduğu, yurt içi ve yurt dışından 820 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuara ilk günden okurlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşilay da Yeşilay Yayınları’yla kitap fuarındaki yerini aldı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 4-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na bu yıl 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. 9 gün süren fuar süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 300 etkinlik gerçekleştirildi.

Ana Temanın 'İyi ki Varsın Edebiyat' olduğu fuarda Yeşilay, akademik, süreli ve süresiz yayınları, çocuk kitapları, Yeşilay Dergisi ve Mavi Kırlangıç çocuk dergisiyle fuarda yer aldı. Ziyaretçilerin bağımlılıklar hakkında da bilgilendirildiği Yeşilay standında, Yeşilay Yayınları Çocuk Kitapları Serisi ve akademik kitapları yoğun ilgi gördü.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, edebiyatın yaşamdaki önemini bir kez daha hatırlayarak, kitapların gücünü keşfetmek üzere özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile okurlarını buluşturmaya devam edecek.