Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Adıyaman’dan “Gencim Geleceğim” projesi

Yeşilay Adıyaman’dan “Gencim Geleceğim” projesi

Adıyaman Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan ‘Gencim Geleceğim’ projesinin açılışı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2014 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında Adıyaman Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan proje ile gençleri madde bağımlılığına iten durumlara ve bağımlılığın oluşturduğu olumsuzluklara karşı farkındalık oluşturmak, gençleri ve ailelerini bilinçlendirmek amaçlanıyor.

Projenin açılış töreni Petrol-İş Sendikası’nın salonunda gerçekleştirildi. Açılış törenine Milletvekili Murtaza Yetiş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Projenin açış konuşmasını yapan Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, ülkelerin gelecekleri genç neslin geleceğe bakış açısı ile doğrudan ilintili olduğunu belirterek, “Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek demektir. Bu hususta başarı sağlamak için STK’lara büyük görev düşmektedir. Bu görev bilinci ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ocak ayına kadar tüm illerdeki teşkilatlanmalarını tamamlayarak milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek adına özverili bir çalışma içerisindedir. Hatta bu gönüllülük müessesesi ülke sınırlarını aşarak Avrupa, Asya, Afrika’daki teşkilatlanmasına hız vermiştir. Şunu da övünerek söylemem gerekir ki Adıyaman Yeşilay Şubemiz çok yeni bir teşkilat olmasına rağmen engelli hemşerilerimizden sonra yurt dışında Bosna’daki engelli kardeşlerimize ulaşarak acılarını bir nebze de olsa hafifleten destek sağladı. Yurt dışında faaliyet gösteren ilk ve tek şube olmanın onurunu yaşıyoruz. “Gencim geleceğim projesi” hem gençliğin kendi geleceğine sahip çıkması, hem de ebeveynlerin gençlerine ve geleceklerine sahip çıkması adına amacını sloganında taşımaktadır” dedi.