Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay heyetinden İstanbul Valisi Şahin’e ziyaret

Yeşilay heyetinden İstanbul Valisi Şahin’e ziyaret

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. Görüşmeye Yeşilay Genel Müdür Yardımcısı Cihan Başar Samancı da eşlik etti.

95 yıldır bağımlılıklarla etkin mücadele eden Yeşilay, yerel ve ulusal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun da, İstanbul genelinde yapılan koruyucu ve önleyici çalışmalarda her zaman Yeşilay’ın destekçisi olan İstanbul Valisi Vasip Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Metropol ve Yeşilay’ın birçok projesinin pilot ili olan İstanbul’da yapılan çalışmalara verdiği destekten ötürü Vali Şahin’e teşekkür eden Öztürk; danışma hattının yeni açıldığı ve çok kısa bir süre içinde de merkezin açılacağı Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) başta olmak üzere mevcut Yeşilay projeleri hakkında Vali Şahin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, Yeşilay’ın tüm çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek, Yeşilay Genel Başkanı Öztürk’e ve Yönetim Kuruluna yürüttükleri faaliyetlerde başarılar diledi.