Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası Başlıyor

Yeşilay Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası Başlıyor

Yeşilay Liseler Arası Münazara Turnuvası, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ile Münazara ve Hitabet Derneği iş birliğiyle Türkiye’nin dört bir yanından lise öğretmenleri ve liseli öğrencilerinin katılımı ile başlıyor.

İl seçmeleri, eğitim kampları, bölge şampiyonaları ve Türkiye finali aşamalarından oluşacak turnuva, çevrim içi olarak gerçekleşecek. İlk aşamada münazara takımlarından sorumlu olacak öğretmenlerin katılım sağlayacağı münazara tanıtım etkinlikleri gerçekleştirilecek. Sonraki aşamada öğrenci takımları belirlenip eğitim kampları düzenlenecek. Eğitimlerin ardından bölge şampiyonaları ve Türkiye Münazara Şampiyonası finali ile şampiyon takımlar ve en iyi konuşmacılar belirlenerek ödüllendirilecek.

Gönüllü katılımın esas olduğu etkinliklerde turnuvada öğrencilerinin; entelektüel anlamda kendilerini geliştirmeleri, hitabet yeteneklerinin güçlenmesi, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla ilgili farkındalık kazanmaları hedefleniyor.  Turnuva kapsamında münazara çalışmalarında yer almak isteyen öğretmenler, süreçle ilgili bilgilenmek ve öğrencilerini turnuvaya yönlendirmek için 22 Ocak 2022 Cumartesi gününe kadar aşağıdaki linki doldurarak tanıtım etkinliklerine katılabilecekler.
 
Münazara Tanıtım Etkinlikleri Katılım Formu için tıklayınız.