Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı nihai başvuru sonuçları açıklandı

2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı nihai başvuru sonuçları açıklandı

2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında iki aşamalı olarak açıklanan teklif çağrısının nihai değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Yeşilay, bağımlılıklar alanında çalışmalar yapan paydaşlarla daha yakın işbirliği stratejisi çerçevesinde bağımlılık riski taşıyan dezavantajlı gruplara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri gibi kamu kurum ve kuruluşlarıyla etkin işbirliği gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamda; Yeşilay faaliyetlerini takip edip; gerek destek programlarımıza başvuru yaparak gerekse çalışmalarımıza destek olarak bağımlılıkla mücadelemize güç katacağınızdan eminiz. Tüm proje sahiplerine yapmış oldukları başvuru ve bağımlılıkla mücadeleye katkılarından ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programına Türkiye genelinden 142 farklı STK ve üniversiteden başvuru alınmıştır. Proje başvuruları iki aşamalı değerlendirme süreci kapsamında idari değerlendirmeye ve bağımsız değerlendiriciler tarafından teknik değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Değerlendirme süreci sonucunda 142 başvuru içinden 12 projeye destek verilmesi uygun bulunmuştur.

Desteklenmeye hak kazanan projeler için tıklayınız.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

A) Projeleri kabul listelerinde yer almayan başvuru sahiplerinin dikkatine!

30 Ekim 2017 tarihine kadar talep edilmesi halinde başarılı bulunmayan projelere dair bilgilendirme projemdp@yesilay.org.tr  e posta adresi üzerinden yapılacaktır.

B) Projeleri kabul edilen başvuru sahiplerinin dikkatine!

Tarafınıza projenizin kabul edildiğine dair bir kabul ve sözleşme e-postası gönderilecektir. Daha sonra sözleşme imza süreci işletilecektir. Süreçle ilgili gerekli tüm bilgiler gönderilecek e-postada yer alacaktır.