Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı ön başvuru değerlendirme sonuçları açıklandı

2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı ön başvuru değerlendirme sonuçları açıklandı

2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında iki aşamalı olarak açıklanan teklif çağrısının ön değerlendirme süreci tamamlandı.

Yeşilay, bağımlılıklar alanında çalışmalar yapan paydaşlarla daha yakın işbirliği stratejisi çerçevesinde, bağımlılık riski taşıyan dezavantajlı gruplara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, üniversiteler gibi kamu kurum ve kuruluşlarıyla etkin işbirliği gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda projelere destek verme yönünde açılmış olan 2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı’nın ön değerlendirme sonuçları açıklandı.

Ön değerlendirmeyi geçen başvuru sahiplerine e-posta üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. ÖN değerlendirmeyi geçen başvuru sahiplerinin nihai başvurularını 07.04.2017, saat 17.30’a kadar yapmaları gerekmektedir. Islak imzalı nihai başvuru formu ve eklerinin belirtilen tarihe kadar başvuru rehberinde belirtilen yazılı adrese gönderilmesi gerekmektedir. 17.30’a kadar rehberde belirtilen adrese ulaşmayan başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

İki aşamalı başvuru sürecinde ön değerlendirmeye tabi tutulan projeler için titiz bir değerlendirme süreci uygulanmıştır. Tüm proje sahiplerine yapmış oldukları başvuru ve bağımlılıkla mücadeleye katkılarından ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

*Lütfen nihai başvurunuzu yaparken başvuru rehberinde yer alan bilgileri dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Önemli Not: 2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı 07 Nisan 2017 tarihi saat 17.30’a uzatılmıştır. Projelerin 17.30’a kadar belirtilen adrese elden veya kargo ile teslim edilmesi gerekmektedir.  

Dokümanlar

NİHAİ BAŞVURU FORMU VE EKLERİ

rar
İNDİR