Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
26 Haziran'da Uyuşturucu Bağımlılığına Karşı Dev Yürüyüş

26 Haziran'da Uyuşturucu Bağımlılığına Karşı Dev Yürüyüş

Birleşmiş Milletler (BM), 1987 yılında uyuşturucu bağımlılığı ve kaçakçılığına dikkat çekmek amacıyla 26 Haziran’ı "Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü" ilan etti. Her yıl, 26 Haziran gününde ise ülkeler uyuşturucu bağımlılığına karşı farkındalık artırmak için bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Yeşilay, 26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü’nde dev bir yürüyüş gerçekleştirerek kamuoyunun dikkatini uyuşturucu madde sorununa çekecek. İstanbul Valiliği, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan yürüyüş Şişli Camii önünden başlayıp Mecidiyeköy Cevahir AVM önünde sona erecek. Yürüyüş sonrası ise basın açıklaması okunacak. Basın açıklaması sonrası Genç Yeşilaycılar stant faaliyetiyle halkı uyuşturucu bağımlılığına karşı bilgilendirmenin yanı sıra trafikte uyuşturucu bağımlılığına karşı sürücülere uyarı mesajları verecek, bugüne özel çıkarılmış 26 Haziran gazetesini vatandaşlara hediye edecek. Yeşilay aynı zamanda sosyal medyada bilgilendirmek ve farkındalık kazandırmak amacıyla #uyuşturucuDUR etiketiyle de bu önemli sorunu konuşturacak.

26 Haziran Cuma günü saat 11.00’da, Şişli Cami önünden başlayacak olan bu dev yürüyüşe genç, yaşlı tüm duyarlı vatandaşlarımız davetlidir.

YÜRÜYÜŞ
26 Haziran, Cuma, Saat 11.00
Buluşma noktası: Şişli Camii Önü