Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
95 Ülke Yeşilayı 6. Kez Bir Araya Geldi

95 Ülke Yeşilayı 6. Kez Bir Araya Geldi

Uluslararası Yeşilay Federasyonu, 14-16 Aralık tarihleri arasında 95 Ülke Yeşilayı ile çevrim içi toplantıyla bir araya geldi.
 
3 gün süren toplantı boyunca, Uluslararası Yeşilay Federasyonu’na (UYEF) üye 95 ülkenin gelecek dönem vizyonlarının belirlenmesi; bağımlılık önleme programları ve ülke örnek projeleri, Türkiye Yeşilayı tarafından sağlanan Uluslararası Mali Destek Programı başlıkları konuşulurken, bağımlılıklarda yeni trendler konusu ön planda oldu. UYEF’e üye ülkelerin yerel ve bölgesel sunumlarının izleneceği Kapasite Geliştirme Programı’nda 6 kıtadan 300’ü aşkın katılımcı yer aldı.
 
Açılış konuşmalarını Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Uluslararası Yeşilay Federasyonu Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman gerçekleştirdi. Programda; Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi, Türkiye İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ve Türkiye Maarif Vakfı temsilcilerinin yanı sıra Ülke Yeşilayları temsilcileri; uluslararası, bölgesel ve yerel iş birliği çalışmalarını paylaştı.