Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Adıyaman’da “Gençsen Geleceksin” projesi başarıyla yürütüldü

Adıyaman’da “Gençsen Geleceksin” projesi başarıyla yürütüldü

Yeşilay ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında gerçekleşen iş birliği çerçevesinde, Yeşilay Adıyaman Şubesi tarafından hayata geçirilen “Gençsen Geleceksin” projesi başarıyla tamamlandı.

Gençlerde bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Yeşilay ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında gerçekleşen iş birliği çerçevesinde “Gençsen Geleceksin” Projesi hayata geçirildi. Yeşilay Adıyaman Şubesi tarafından başarıyla yürütülen “Gençsen Geleceksin” Projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

200 çocuk ve genç çeşitli aktivitelere katıldı
2017 yılında hayata geçirilen “Gençsen Geleceksin” Projesinin kapanış toplantısında projenin uygulanmasıyla ilgili bilgiler veren Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, “Gençsen Geleceksin Projesi ile madde bağımlılığına karşı gençleri ve ailelerini bilinçlendirmeyi ve onlara sağlıklı ortamlar sunarak kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçladık. Bu kapsamda çocuk ve gençlerin olumsuz arkadaş ortamına girmesini önleyecek, okul dışı zamanını daha sağlıklı ve daha etkin değerlendirebileceği, çocuk ve gençlerin sosyal uyumlarını arttıran ve yaşam becerilerini geliştiren Gençsen Geleceksin Sosyal Yaşam Merkezi kuruldu. Bu kapsamda Adıyaman’da 200 gencin kişisel becerilerini geliştirmek ve sosyal aktivitelerini arttırmak için çalışmalar yürüttük. Atölye çalışmalarımızın yanı sıra satranç, ebru, hat, gitar, bağlama, ney, işaret dili, bilgisayar kursları düzenledik. Konya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa gezileri organize etik. Bocce turnuvaları yaptık.” dedi.