Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı Uygulayıcı Eğitimi Gerçekleştirildi

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı Uygulayıcı Eğitimi Gerçekleştirildi

Yeşilay’ın teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda; açılış konuşmasını Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan'ın yaptığı TBM Uygulayıcı Eğitimi 22-25 Ağustos tarihleri arasında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi’nde; Yeşilay İstanbul Şubelerine ve T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarına verildi.

Program kapsamında tütün, alkol, madde, kumar, teknoloji bağımlılığının yanı sıra; sağlıklı yaşam, etkili sunum teknikleri, eğitimde oyunlaştırma konularında eğitimler verildi. Programı başarıyla tamamlayan 59 uygulayıcı, Yeşilay şubelerinin gerçekleştirdiği eğitim programlarına gönüllü eğitmen olarak destek verebilecek.

Yeşilay’ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında; üretilen eğitim içeriklerinin tüm insanlara ulaşması için T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi birçok kurum ile kuruluş bünyesinde formatör ve uygulayıcılar yetiştiriyor.