Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay, 16. Altın Örümcek Web Ödüllerinde halkın favorisi seçildi

Yeşilay, 16. Altın Örümcek Web Ödüllerinde halkın favorisi seçildi

Bağımlılıkla her alanda mücadele eden Yeşilay"ın "Bi" Liran Var Mı?" bağış kampanyası, 16. Altın Örümcek Web Ödüllerinde halkın favorisi seçildi.

Yeşilay, 16. Altın Örümcek Web Ödüllerinde "Bi" Liran Var Mı?" bağış kampanyası ile "Sosyal Medya Kampanyası" kategorisinde halkın favorisi seçilerek ödüle layık görüldü.  Yeşilay tarafından hayata geçirilen "Bi" Liran Var Mı?" kampanyası para vererek farkında olmadan kişilerin bağımlık yapıcı maddeye ulaşmasını kolaylaştıran vatandaşlara "Bağımlılığa değil, bağımlılıkla mücadeleye destek olun" çağrısında bulunuyor. Bağımlılığa karşı verilen mücadelede kamuoyunun desteğine vurgu yapılan kampanya, tüm vatandaşların bu mücadelenin bir parçası olmaya çağırıyor.  16. Altın Örümcek Web Ödülleri 8 Kasımda gerçekleşecek törenle takdim edilecek.

 "Bi" liran var mı?" kampanyası kapsamında, bağışçılar biliranvarmi.com sitesi üzerinden istenilen miktarda bağış yapabiliyor. Bunun yanı sıra 1 ya da Yeşilay yazıp, 2423"e SMS göndererek de Yeşilay"a bağışta bulunulabiliyor.

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği değeri bulması amacıyla her yıl düzenleniyor.