Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Erzurum’da “Şubeler Hizmet İçi Eğitim” Programı Düzenledi

Yeşilay Erzurum’da “Şubeler Hizmet İçi Eğitim” Programı Düzenledi

Türkiye genelinde 116 şubesi bulunan Yeşilay, bağımlılıkla mücadele çalışmalarını ülke genelinde sürdürmeye devam ediyor. Yeşilay’ın 2019 yılı Şubeler Hizmet İçi Eğitim Programı’nın ikincisi 29- 30 Haziran tarihleri arasında Erzurum’da düzenlendi. Programa Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun; Rize, Erzincan, Trabzon, Bayburt, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Muş Yeşilay şube başkanları katıldı.

Erzurum’da bir otelde düzenlenen ve iki gün süren programda,” Bağımlılık Önleme Programları”, “Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin İşleyişi”, “Gençlik Çalışmaları, Gönüllü Yönetimi ve Kurumsal İşbirlikleri ,” Kurumsal Kimlik- Sosyal Medya- Basın İlişkileri”,”Uyuşturucu ile Mücadele İl ve İlçe Kurul Toplantıları”, “ Dernekler Mevzuatı”, “ Şube Mali İşlemleri ve Vergi Usul Kanunu” gibi konu başlıklarında eğitim ve bilgilendirmeler yapıldı.

Yeşilay’ın 11 şubesinin katılım gösterdiği Şubeler Hizmet İçi Programı boyunca şubeler bilgi ve görüş önerilerinde bulunarak Türkiye geneline yayılmakta olan Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) hakkında bilgi aldılar.  2019 yıl sonu boyunca devam edecek Şubeler Hizmet İçi Programı Diyarbakır, Konya, Adana, Samsun, Edirne, Samsun, Bolu’da devam edecek.