Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Heyeti, Hindistan’da Temaslarda Bulundu

Yeşilay Heyeti, Hindistan’da Temaslarda Bulundu

Yeşilay, bağımlıklarla mücadelesini uluslararası alanda da sürdürmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun öncülüğündeki Yeşilay heyeti Hindistan’da temaslarda bulundu.

Yeşilay Heyeti ilk olarak Dharma Chakra (Hindistan) Yeşilay’ı kuruluş çalışmaları için Dr. Saiju Hameed ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Hindistan Fourth Wave Foundation Başkanı Joseph C. C., Dünya Uyuşturu ile Mücadele Federasyonu (WFAD) Genel Sekreteri Regina Mattsson, Ürdün Yeşilay’ı Başkanı Dr. Mousa Doud, Kırgızistan Yeşilay’ı temsilcisi Aliaskar Kunutubaev, Tayland Yeşilay’ı temsilcisi Muhammadfahmee Talek ve Dharma Chakra (Hindistan) Yeşilay’ı Yönetim Kurulu Üyeleri Ansar Ruh Sağlığı Enstitüsü Direktörü Psikiyatrist Dr. P. Muhammad, Bangalor HBS Hastanesi Psikiyatristi Dr. Asfia Khaleel, Humans Trivandrum Devlet Ruh Sağlığı Merkezi Psikiyatristi Dr. Dinesh, Trivandrum Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Kommunist Parti Lideri Deepu M., Kochi Sağlık Koleji Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Muhammed Hussain Sait ve Farmaloji Karnataka Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Rashid Muhiyudeen katılımları ile gerçekleşen imza töreninde ; Yeşilay Heyeti, Dharma Chakra Yeşilayına Hindistan'daki bağımlılıkla olan mücadelesinde başarı dileklerini iletti.

Yeşilay Heyeti ilk temaslarının ardından, Hindistan Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar ‘ı Yeni Delhi’deki Büyükelçilik makamında ziyaret etti. Yeşilay Heyeti, Torunlar’a Yeşilay’ın uluslararası çalışmaları hakkında bilgi verip, Hindistan ve sorumluluk bölgesinde bulunan Bhutan, Nepal ve Maldivler’deki bağımlılıkla mücadele çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.