Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay şubeleri İstanbul’da bir araya geldi

Yeşilay şubeleri İstanbul’da bir araya geldi

Bağımlılıklarla asırlık mücadelesiyle öncü kuruluş olan Yeşilay, Türkiye genelinde kurulan ve kurulma aşamasında olan 104 şubesiyle düzenlediği iki günlük programda bir araya geldi.

Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Yönetim, Denetleme ve Bilim Kurulu üyeleri ve şube temsilcilerinin bir araya geldiği toplantının ana gündem konusu, bağımlılıkla mücadelede gönüllülüğün ve şube olarak teşkilatlanmanın önemi oldu.

İyiliğin ve sağlığın peşinde yaklaşık bir asırdır durmadan çalışan ve mücadelesini her geçen gün daha da güçlendiren Yeşilay, Türkiye genelinde 68 şubesiyle bir araya geldi. 22-23 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen iki günlük istişare toplantısında şube temsilcileriyle buluşan Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Yeşilay Yönetimi, şube temsilcileriyle gönüllü teşkilatlanmanın ülke çapında yaygınlaşmaya etkisi üzerine paylaşımlarda bulundu.

Yeşilay'ın şube projelerine mali destek programından hibe sağlaması ve illerdeki TBM çalışmalarının takibinin öneminden bahsedildiği toplantıda, illerdeki Yeşilay şubelerini aktifleştirecek çalışmalar yapılmasının yaygınlaşma sürecinde etkili olacağı belirtildi.

Yeşilay'ın Yönetim Kurulunun şube yetkilileriyle istişarede bulunduğu programda Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay'ın son dönem çalışmalarından bahsetti. Öztürk, "Yeşilay Genel Merkezimiz ve siz değerli Yeşilay şubelerimizle birlikte ülke genelinde bağımlılıklarla mücadelede çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılarak gücümüze güç katan yeni şubelerimizle de, artan bir ivmeyle ve heyecanla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.