Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Aydilge Yeşilay İçin Söyledi, "Bağımlılıklara Karşı Mücadele" Mesajı Verdi

Aydilge Yeşilay İçin Söyledi, "Bağımlılıklara Karşı Mücadele" Mesajı Verdi

Türkiye’nin sevilen pop sanatçısı Aydilge, dünyada 5 farklı bağımlılık türü ile aynı anda mücadele eden, tek STK olan Yeşilay için Eskişehir’de konser düzenledi.

Bağımlılıklar ile mücadelede rol model uygulamaları ile dünyaya örnek olan Yeşilay için Türkiye’nin sevilen pop sanatıçısı Aydilge, Yeşilay Eskişehir Şubesi ile Anadolu ve Osmangazi üniversiteleri Genç Yeşilaycılarının organizasyonu ile Hat Boyu Park’ında Eskişehirliler ile buluştu.

Ücretsiz düzenlenen konser öncesinde Genç Yeşilaycı’lardan oluşan Ritim Grubu sahne alarak, performans ile kalabalıktan büyük beğeni topladı.

“En Anlamlı Konserim”
Konser öncesinde sosyal medya hesabından bağımlılıklara karşı mücadele için farkındalık mesajı veren Aydilge, değişmek ve dönüşmek için ilk adımı atmak isteyen herkesi konserine davet ederek, “İyi hissetmek için ihtiyacımız olan tek şey kendimizi anlamak.” dedi.

Sevilen şarkılarını seslendirdiği iki saatlik konserinde Eskişehir’lilere unutulmaz bir Cumartesi akşamı yaşatan Aydilge, bugüne kadarki en anlamlı konserini gerçekleştirdiğini ifade etti.