Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Sağlıklı Fikirler Senaryo Yarışması başlıyor

Sağlıklı Fikirler Senaryo Yarışması başlıyor

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM), İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ve Yeşilay işbirliğiyle "Sağlıklı Fikirler" senaryo yarışması düzenliyor.

Tütün, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılıklarına yönelik bilinçlendirme ve farkındalık uyandırmayı amaçlayan senaryo yarışmasında her kategoriden ayrı ayrı ilk üç seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren senaryoların SETEM tarafından çekimleri yapılacak. İSTKA tarafından desteklenen Sağlıklı Fikirler projesi Yeşilay işbirliği ve danışmanlığıyla gerçekleşiyor.

Başvuruların 31 Mayıs 2016 tarihinde sona ereceği senaryo yarışmasında senaryolardan, profesyonel jüri tarafından yarışma konusuna uygun olarak en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilecek özellikte toplamda 12 adet seçilecek.

Değerlendirme sonuçları 15 Haziran 2016 günü setem.org.tr ve setemakademi.com sitesinde ilan edilecek. Dereceye girenlere ayrıca telefon ve e-posta ile bilgi verilecek. Başvuru koşullarının ve ayrıntılı bilgilerin setem.org.tr ve setemakademi.com adresinde yer aldığı yarışmada tüm kategorilerde ilk üçe girecek esere verilecek olan telifler ise şu şekilde; birincilere 3.000 TL, ikincilere 2.000 TL, üçüncülere ise 1.000 TL.

Dokümanlar

SAĞLIKLI FİKİRLER SENARYO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

pdf
İNDİR

SAĞLIKLI FİKİRLER SENARYO YARIŞMASI KAZANIM LİSTESİ

doc
İNDİR