Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Türkiye’nin En İyi İş Yeri Seçilen Yeşilay Ödülünü Aldı

Türkiye’nin En İyi İş Yeri Seçilen Yeşilay Ödülünü Aldı

Bir asırdan uzun süredir bağımlılıklarla mücadelesini sürdüren Yeşilay’ın 2021 yılında layık görüldüğü Türkiye’nin En İyi İş Yeri Ödülü “Kincentric Best Employer”ın ödül töreni gerçekleşti. Çalışan değerlendirme sonuçları, çalışan bağlılığı kriteri, çeviklik, liderlik ve yetenek endekslerine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda verilen ödülü Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan aldı.
 
Yeşilay’ın “Türkiye’nin En İyi İş Yeri Ödülü”ne layık görülmesinden mutluluk duyduğunu belirten Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan, “Hedeflerimiz ve çalışmalarımız doğrultusunda adımlar atarken, bu yolculukta gayretleri ve emekleriyle her daim yan yana yürüdüğümüz profesyonel gönüllü arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayabilmemizin en önemli anahtarı; tüm ekiplerimizin bu sürece ‘gönülden’ katılarak bu yolculuğu sahiplenmeleri oldu. 102 yıldır olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de hep birlikte, aynı ruh ve kararlılıkla; Yeşilay’ın ulusal ve uluslararası arenada bağımlılıkla mücadelesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Dünyada 20 yıldır yürütülen En İyi İş Yerleri Programı (Best Employers), 78 farklı alanda uygulanıyor. Türkiye’de ise 2006 yılından bu yana uygulanan program, Türkiye’nin en geniş katılımlı iş yeri araştırması olma özelliği taşıyor.