Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Ünlü isimler Yeşilay’la birlikte 15 temmuz şehitleri için koşuyor

Ünlü isimler Yeşilay’la birlikte 15 temmuz şehitleri için koşuyor

Vodafone İstanbul Maratonu, 13 Kasım Pazar günü, ‘15 Temmuz Şehitleri’ temasıyla gerçekleşiyor. Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşamı desteklemek için spor faaliyetlerine aktif olarak katılan Yeşilay, ünlü isimlerden oluşan takımıyla bu özel koşuya “Bağımsızlık için koş” sloganıyla destek veriyor.

Bağımlılıklardan arınmış, sağlıklı bir yaşamı vurgulayan ve bu yönde çalışmalar yapan Yeşilay, "Türkiye Aşkına Şehitler Anısına" ve "15 Temmuz Şehitleri için Koşuyoruz" teması kapsamında, bu yıl 38. kez düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’na katılıyor. Bu özel maratonda Yeşilay adına, “Bağımsızlık için koş” temasıyla Serdar Cebe, Simge Fıstıkoğlu, Ömer Ekinci, Burak Arslan, Halit Yerebakan, Salim Dündar, Hakan ve Gizem Hatipoğlu gibi televizyon ve sanat camiasının tanınmış isimleri koşuyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen Vodafone İstanbul Maratonu, 42, 15 ve 10 kilometre koşulacak. Yüz binlerin katılımının beklendiği "Kahramanlar Koşusu" ise 8 kilometre olacak ve yoğunluğu önlemek adına Altunizade Köprüsü’nden ilk start 09.30’da verilecek.

Yeşilay aynı zamanda Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu’nda 12 Kasım’a dek sürecek olan İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’na da yer alarak, ziyaretçilerini bağımlılıklar ve sağlıklı yaşam hakkında bilgilendiriyor. Stantta ayrıca “Yeniden Başlasın” kampanyası kapsamında ünlü isimlerin tasarımını yaptığı tişörtler satışa sunuldu. Tişörtlerin satışından elde edilecek gelir ise bağımlı ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği verilen YEDAM’a (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) bağışlanıyor.