Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay “Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı” Online Semineri Düzenliyor

Yeşilay “Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı” Online Semineri Düzenliyor

Yeşilay, Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında potansiyel paydaşlara online seminer düzenliyor. 22 Mayıs günü, saat 14:00- 16:00 arasında düzenlenecek online seminerde, “Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı” hakkında sorulacak sorular canlı olarak cevaplanacak.

Bağımlılıkla mücadelenin ülke genelinde yayılmasının hedeflendiği, Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı webinarı, 22 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00’de başlayacak. Webinara katılmak isteyenlerin 22 Mayıs Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar Google Form linki üzerinden sisteme kayıt olması gerekiyor.

Detaylı bilgi için projemdp@yesilay.org.tr adresine ulaşabilirsiniz.

Webinara kayıt olmadan önce lütfen dikkatlice okuyunuz. 

  • Kayıt bağlantısında yer alan tüm  soruları lütfen doldurun ve en aşağıda bulunan “Submit” bağlantısına tıklayarak kaydınızı tamamlayın.
  • Eğitim günü webinara bağlanabileceğiniz adres e-postanıza gönderilecektir. E-posta elinize ulaştığında gelen bağlantıya tıklayınız. Bu işlem sonrasında Perculus yazılımı açılacaktır. Webinar gün ve saatinde eğitime katılım gösterebilirsiniz.
  • 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 13.00’e kadar bağlantı linkinin tarafınıza ulaşmaması durumunda projemdp@yesilay.org.tr adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
  • Kullanılan cihaz ve yazılımlardaki farklı saat dilimlerine bağlı olarak otomatik uyarı servisleri zaman zaman doğru çalışmayabiliyor. Bu nedenle webinarın Türkiye saatiyle 14.00’da başlayacağını lütfen unutmayınız.