Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Bursa, Genel Kurulunu yaptı

Yeşilay Bursa, Genel Kurulunu yaptı

Yeşilay Bursa Şubesi'nin olağan genel kurulunda Dr. Serhat Yamalı oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Yeşilay Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yeşilay'ın üç yıl başkanlığını yürüten Mehmet Raci Arvas, Başkanlığı Serhat Yamalı'ya devretti. Bursa Şubesinin yer aldığı Tarihi Reyhan Paşa Hamamında gerçekleşen genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının ibraz edilmesinin ardından seçime geçildi. Tek listeyle yapılan Genel Kurulda oy birliğiyle Dr. Serhat Yamalı başkanlığa seçildi. 

Derneğin Bursa'da 2009 yılından beri faaliyet gösterdiğini belirten Yamalı, "Üç yılda bir genel kurul yapıyoruz. Üç yüzden fazla gönüllümüz, 105 tane aktif üyemiz var. Onların yüksek katılımıyla genel kurulumuzu yaptık. Amacımız okullarda eğitimler vermek. Bağımlılığa bulaşmadan çocuklarımızı sigara, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji hakkında bilinçlendirmek istiyoruz." dedi.

Genel Kurula katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ ise Yeşilay'ın hizmetlerine belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek: "Gençlerimizin kötü alışkanlıklarının önlenmesi konusunda Yeşilay güzel hizmetler yapıyor. Bundan sonra okullardaki ve üniversitelerdeki eğitim faaliyetlerinde ve kötü alışkanlıkların önlenmesi konusunda Yeşilay'ın tüm hizmetlerine destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
Dr. Serhat Yamalı - Başkan
Tülay Bektaş - Başkan Yardımcısı
M.Suat Arvas - Genel Sekreter
Dr. Yaşar Dursun Ay - Üye
Mehmet Raci Arvas - Üye

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Ünal Mutlu
Dr. Mustafa Çetin
Av. Ahmet Sarı
Fehim Ferik

Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Av. Ali Osman Kufacı
İrfan Altıkardeş
Durali Ferik

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Av. Kemal Cömert
Ali Osman Islak
Mehmet Mutlu

Genel Merkez Delegesi:
ASİL: M. Suat Arvas
YEDEK: Ünal Mutlu