Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Güngören Şubesi rehber öğretmenlerle buluştu

Yeşilay Güngören Şubesi rehber öğretmenlerle buluştu

Okullarda Yeşilay Kulübü ve köşesi kurma çalışmalarını yürüten Yeşilay Güngören Şubesi rehber öğretmenlerle bir araya geldi.

Okullarda Yeşilay Kulübü ve köşesi kurma çalışmalarını yürüten Mehmet Yıldız aşkanlığındaki  Yeşilay Güngören Şubesi kendi tasarımı olan broşürlüğü rehber öğretmenlerine tanıtmak, yeni dönemde yapılacak faaliyetleri anlatmak ve TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı) projesini ana hatlarıyla aktarabilmek için AFM Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hakan Taşpulat' ın ev sahipliğinde kahvaltılı bir program gerçekleştirdi. Programa Güngören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Çatalbaş, Yeşilay Eğitim Birim Uzmanı Fatih Kerem Yardım, Yeşilay Güngören Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Koç katılım sağladı. Program sonunda Başkan Mehmet Yıldız' a ve Fatih Kerem Yardım'a çiçek takdimi yapan ev sahibi Hakan Taşpulat Yeşilay ile birlikte her zaman ortak çalışmalara hazır olduğunu belirtti.

Toplantı öncesi kahvaltı yapan rehberlik öğretmenleri toplantı sonrasında toplu fotoğraf çekilerek programı sonlandırdılar.