Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay yönetimi Ankara’da ziyaretlerde bulundu

Yeşilay yönetimi Ankara’da ziyaretlerde bulundu

Yeşilay Yönetimi Ankara'da ziyaretlerde bulunarak Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamında kabul ettiği Yeşilay Yönetimi, ardından Bakanlıklara ziyaretlerde bulundu.

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Esra Albayrak, Genel Sekreter Av. Osman Baturhan Dursun ve Genel Müdür Sultan Işık ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Yeşilay'ın ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ayrıca heyet Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk bakanları Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk'u, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'u ziyaret etti. Toplantıda Yeşilay'ın bağımlılık önleme ve müdahale eğitim programları ve Yeşilay Danışmanlık Merkezleri ve rehabilitasyon merkezleri gibi devam eden projeler hakkında güncel bilgiler paylaşıldı.